Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

D'acord Més informació
n° visites: 61596   |    |  Avís legal
T'agrada la pàgina?
comparteix-ho amb tothom 

Nom Producte
AROMATERÀPIA
Es parla d'aromateràpia científica ja que els olis que treballem, són olis esencials de composició bioquímica coneguda, parlem d'olis quimiotipats. els podem utilitzar via tòpica i via olfactiva,fins i tot via oral .Treballem la línea Pranarom on trobem olis essencials al 100%purs i naturals. Dins d'aquesta línea podem treballar amb un sol oli o una barreja per les diferents patologies.

https://www.pranarom.com/
Formulacio Magistral
Formulacio Magistral

La formulació magistral cada cop està més especialitzada, nosaltres fem formules a nivell típic i en atmosfera de oxigen. La resta de formules les enviem a fer a farmàcies especialitzades i el servei és molt ràpid.

Unidosis
Unidosis

Sistema de dosificació personalitzada.(SPD)


El farmacèutics

La unidosis és una manera d’administrar la medicació a un determinat pacient. El pacient ve establert per el metge i és una persona que ella sola no pot seguir correctament la pauta farmacològica..

Nosaltres el que farem serà establir una fitxa a on vegilarem tot el que es pren i com s’ho pren i envasarem cada setmana la medicació del pacient . Un punt important de la unidosis és que s’estableix un triangle metge-farmacèutic-cuidador per poder asegurar la presa correcte de medicament diaria.
Consell farmacèutic
Consell farmacèutic

Anàlisis clínics
Anàlisis clínics

Treballem per les princiapls mútues i per privat.

Sóm un punt d’extracció i la realització del anàlis és através de General Lab. per treballar millor ens agrada poder concertar les visites.

Un cop tenim els resultats ens pots demanar informació sobre ells.
Fitoteràpia
Fitoteràpia

La fitoteràpia és la teràpia que utilitza les plantes medicinals per prevenir o tractar malalties o petits transtorns.

Cada planta medicinal té un part que conté els principis actius responsables de la seva indicació terapèutica, per aquest motiu sempre s’ha de tenir en compte els possibles efectes secundaris o les interaccions amb altres tractaments, tan naturals com convencionals.

En fitoteràpia es poden tractar les diferents patologies lleus relacionades amb ossos i articulacions, control de pes, cansament i estat d’ànim, circulació, hipertensió i colesterol, trastorns digestius, insomni i nerviosisme, pell, refredats, o problemes urinaris, entre d’altres.

L’utilització d’aquestes plantes pot ser en càpsules, infusions o en xarops. és aconsellable fer saber al metge el tractament fitoteràpic que s’està seguint.

A la nostra farmàcia podras trobar consell i orientació fitoteràpic per qualsevol problema lleu.
Homeopatia
Homeopatia

Podem aconsellar per les principals patologies en el tractament agut.